TERMÉKEK

Központi porszívó

működés

A központi porszívó egy fixen rögzített, nagy szívóerejű porszívóból, valamint a hozzá csatlakozó, falba épített PVC csőrendszerből áll. A központi porszívó csövei fali csatlakozókban végződnek az egyes helyiségekben; ezekbe kell behelyezni a szívócső csonkját takarításkor, amelynek hatására a központi porszívó azonnal be is kapcsol és megkezdhetjük a takarítást (A központi porszívó automatikus bekapcsolását a PVC csövek mellett kiépített elektromos vezeték végzi).

A központi porszívó központi egységét olyan helyre javasolt felszerelni, ahol zavartalanul működhet (pl. garázs vagy pince) és a szabadba lehet vezetni a beszívott levegőt.

A központi porszívó legnagyobb előnye, hogy a takarítás hatékonyságát jelentősen megnöveli, mivel a beszívott levegő nem kerül vissza a lakás/iroda légterébe, ezáltal nagy mértékben csökken a leülepedő por mennyisége. Az allergiát okozó polleneket és poratkákat is hatékonyan távolítja el a központi porszívó.

A háziasszonyok munkája jelentősen megkönnyíthető a szemétlapát adapter beépítésével, amit a konyhaszekrény vagy az előszoba szekrény lábazatába építünk be. Az eléje söpört morzsákat, vagy a cipőkről lehullott sarat egy seprű segítségével pillanatok alatt be lehet ide söpörni, így feleslegessé válik a takarítócső elővétele. A központi porszívó rendszert már nem csupán kertes házakba, de lakótelepi lakásokba is be lehet építeni. A központi gépet akár az erkélyre, akár a lakótérbe helyezzük, a legfontosabb, hogy a beszívott levegő az allergiát okozó anyagokkal együtt a szabadba távozhasson. Ez csak a központi porszívó rendszerrel érhető el.

A központi porszívó előnyei:

Egyéb alkalmazás

A központi porszívórendszer az alábbi területeken is kiválóan alkalmazható:

  • Kommunális intézményekben leginkább a vizes rendszer alkalmazható, hiszen így a fertőtlenítés hatékonyan és könnyen megoldható.
  • Ipari üzemekben is rendkívül praktikus a központi porszívó rendszer használata, mivel a különböző funkciójú szívó fejek szinte minden fajtájú és méretű felületen alkalmazhatók.
  • A rendszerre csatlakoztatható szívófej segítségével a fogtechnikai laborokban keletkezett csiszolás apró szemcséi gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók.
  • Szállodákban, panziókban a gép zaja nem zavarja a vendégek nyugalmát, így a takarítás szinte észrevétlen és gyors.
Kapcsolat

Keressen minket bizalommal!

Csapatunk maximum 1-2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!