Ha hőszivattyús rendszer kiépítésén gondolkodunk, nem csak azt kell figyelembe venni, hogy mekkora beruházási költséggel jár, hanem, hogy milyen komfortérzetet, biztonságos és egészséges otthont teremthet számunkra. És ha már számolunk megtérülést, akkor mindenképpen a hagyományos fűtési rendszerhez képest felmerülő plusz beruházási költséget kell számolnunk, hisz valamilyen fűtés és hűtés elkerülhetetlen.

Legtöbb ember azt kérdezi mennyi idő alatt térül meg ez nekem. Ha végiggondoljuk nem szimplán egy terméket vagy rendszert, hanem befektetést vásárolunk, mert ez olyan dolog, amely a jövőben nekünk biztosan pénzt fog keresni. És ez mellett biztosítja számunkra az élhető, komfortos otthont.

 Ha egy új vállalkozásba belekezdünk, a vállalkozás kezdetét meg kell finanszírozni, de nyilván arra számítunk, hogy ez egy pár éven belől profitálni fog nekünk, ami mellett még dolgoznunk is kell. Ez egy olyan befektetés, amely a megvalósulástól kezdődően azonnal profitot termel, és még dolgoznunk sem kell. Azaz mondhatjuk, hogy megtérül. És miután megtérült, pénzt keres nekünk. Tehát ez mindenki számára egy jó befektetés és ma már elérhető áron.