Szolgáltatásaink

Kis -és nagykereskedelem

Több gyártóval vagyunk közvetlen kapcsolatban, így az import termékeink között vannak olyan termékek, melyeknek mi vagyunk a kizárólagos forgalmazói Magyarországon.

Cégünk épületgépészeti termékek kis- és nagykereskedelmével is foglalkozik, így a lakossági és kereskedelmi partnereinknek is tudjuk biztosítani a megfelelő árat és szakértelmet. Széles termékpalettánkkal szinte minden igényt ki tudunk elégíteni.

Kérjük, érdeklődjön, mert termékfelsorolásunk nem teljes körű!

Kivitelezés és telepítés

Cégünk a kereskedelmi tevékenység mellett kivitelezéssel, telepítéssel és beüzemeléssel is foglakozik az épületgépészet minden terén: hőszivattyús-, légtechnikai-, hőleadó-, épületautomatizálási-, szolár technikai-, központi porszívó-, víz-és csatorna, öntözéstechnikai rendszerek.

Fenti rendszerek kiépítésében évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így garantálhatjuk a hibamentes kiépítést és üzemelést, melyre garanciát vállalunk.

Szervíz és karbantartás

Hűtéstechnikai, illetve légtechnikai rendszerek tisztítását, karbantartását is elvégezzük.

Hogy miért van erre szükség?

klíma szakszerű időszakos karbantartása és tisztítása több szempontból is kiemelten fontos, hiszen az egészségügyi kockázat mellett, a klíma meghibásodását is okozhatja, ha nincs karbantartva. Fontos szempont az is, hogy a karbantartás elmaradásával egy idő után kifejezetten büdös szagot áraszt a klímánk, mivel abban a karbantartás hiányában sok baktérium, valamint kórokozó megtelepszik, amelyek egyben az egészségünkre is rossz hatással van. Tehát nemcsak az üzembiztosság, hanem az egészségügyi szempont is elég nyomós érv a rendszeres karbantartás mellett.

Több hazai gyárban is végzünk ilyen feladatokat.

Kapcsolat

Keressen minket bizalommal!

Csapatunk maximum 1-2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!