Azt, hogy mely az Ön, és az épület részére a legmegfelelőbb választás, több szempont is befolyásolja. Mindenképp szükséges megismernünk a felhasználók igényeit, szokásait, valamint az épület és környezet adottságait. Szükség esetén, egyedi készüléket is gyártunk, amennyiben a termékskálában nincs megfelelő az Ön számára. Például: teljesítményben, méretben, kivitelben, stb.

A megfelelő típus és/vagy rendszer kiválasztásához, ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki űrlapunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bármely hőszivattyú típushoz a fűtési rendszernek (hőleadó felületnek) általában valamilyen alacsony hőfokú rendszer kell, legyen; felületfűtés (padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés) vagy alacsony hőmérsékletű radiátor, fan-coil.

A hőszivattyús rendszert mi mindenképpen megtervezzük, hisz így tudjuk biztosítani a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb rendszert. Arra törekszünk, hogy ne kerüljenek a rendszerbe „felesleges” eszközök és szerelvények, melyekkel csak a bekerülési költséget növeljük.